Medlemsfordele

TEATEROPLEVELSER FOR ALLE
Alle forestillinger er offentlige, og alle kan når som helst købe billet til løssalgsprisen på hjemmesiden eller i Musikteatrets billetsalg. Bemærk især at prisen for børn og unge under 25 år (fra kun 75 kr. pr. billet) også gælder i løssalg.

Medlemsfordele

• Du sparer 60-75 kr. pr. billet
  • Du kan når som helst købe billet til én eller flere forestillinger til abonnementspris
  • Du får rabat på udvalgte forestillinger blandt Vejle Musikteaters egne arrangementer
  • Du kan købe billetter til abonnementspris i Kolding og Fredericia-Middelfart Teaterforeninger
  • Du får de bedste pladser (enkelte populære forestillinger bliver som regel udsolgt inden for de første uger efter salgsstarten)

Sådan bliver du medlem
Du bliver automatisk medlem ved – nu eller senere på sæsonen – at købe billet til mindst 4 forestillinger (pensionister mindst 3).

Særprisen for børn og unge under 25 år ligger 120-135 kr. under løssalgsprisen. Unge, der køber mindst 3 forestillinger, bliver automatisk medlem og opnår øvrige medlemsfordele.