Forestillinger

Skuespil & komedie

STÅ FAST
onsdag den 20. november 2019 kl. 19.30
Med Svend Brinkmanns STÅ FAST, fortolket af Kamilla Wargo Brekling, inviterer Det Kongelige Teater til en forestilling om at stå. Tag nej-hatten på, fyr din coach og gå en tur i skoven eller i teatret!
SALT
lørdag den 23. november 2019 kl. 16.00
Reumertvinder og teaterensemble Det Olske Orkester er kendt for sine eksperimenterende, fysiske teaterforestillinger og stiller her skarpt på tro, frisind og spirende nationalisme.
GOD JUL, CIRKELINE
onsdag den 27. november 2019 kl. 18.00
Hold en pause i forberedelserne og tag hele familien med i teatret. Hans-Henrik Leys dejlige og iørefaldende musik og Cirkeline sørger for julestemningen.
SELVTÆGT
mandag den 2. december 2019 kl. 19.30
Teater Momentum, Teatret St.tv. og holdet bag høstede stor ros for denne forestilling, som både er ustyrligt morsom, ryster, rører og giver stof til eftertanke.
SCENER FRA ET ÆGTESKAB
tirsdag den 14. januar 2020 kl. 19.30
Stine Stengade og Morten Kirkskov sætter i Bergmann-klassikeren lup på ægteskabets op- og nedture. I Det Kongelige Teaters opsætning – med turnépremiere i Vejle – er (køns)rollerne byttet om.
IKKE UDEN MIN MOR
mandag den 3. februar 2020 kl. 19.30
Et rørende portræt af mødre og døtre i tre generationer, så tag din mor, datter og veninde under armen til Dansk/Dansks og Sandra Yi Sencindivers forestilling med, for og om kvinder.
DOPPLER
mandag den 24. februar 2020 kl. 19.30
Teater Next med ny dramatisering af den lune og underfundige norske kultklassiker om livets værdier, Doppler af Erlend Loe.
MODNE DAMER I MORGENKÅBE
søndag den 1. marts 2020 kl. 16.00
Pernille Schrøder, Ann Hjort og Sofie Stougaard i Landsteatrets festlige og eftertænksomme lystspil om tilværelsen, når den værste ungdom er overstået.
ERHARD mod monopolet
torsdag den 5. marts 2020 kl. 19.30
Mungo Park genopliver dramaet mellem det farverige folketingsmedlem og borgmester i Gladsaxe, Erhard Jacobsen og ”de røde lejesvende” i Danmarks Radio.
2 PÅ TUR
lørdag den 4. april 2020 kl. 19.30
Peter Schrøder, Kurt Ravn, Paw Henriksen og Kristine Yde i Folketeatrets morsomme og rørende komedie om en afskedstur med manér.