Forestillinger

Skuespil & komedie

ADRESSATEN UBEKENDT
torsdag den 26. september 2019 kl. 19.30
Det Kongelige Teater med to af dansk teaters største stjerner, Søren Sætter-Lassen og Lars Mikkelsen, i ildevarslende klassiker fra 30´ernes Tyskland, der trækker tråde til Danmark på samme tid og til vores tid.
KRIGEN HAR IKKE ET KVINDELIGT ANSIGT
mandag den 30. september 2019 kl. 19.30
Pia Rosenbaum og billedkunstneren Thomas Kolding har omdannet Nobelpris-vindende bog om de mange kvinder, som kæmpede på sovjetisk side under 2. verdenskrig, til scenen.
SVEJK I ANDEN VERDENSKRIG
tirsdag den 22. oktober 2019 kl. 19.30
40 års skuespillerjubilar Ole Sørensen spiller hundehandleren Svejk med den bramfri attitude i Teatret Møllens humoristiske forestilling baseret på Brechts berømte roman.
JORDENS INDRE
torsdag den 24. oktober 2019 kl. 19.30
Iben Hjejle spiller den anerkendte jordskælvsforsker Inge Lehmann og Jesper Lohmann er Niels Bohr i Folketeatrets forestillingsserie om kendte, danske kulturpersonligheder.
DØDSDANSEN
tirsdag den 12. november 2019 kl. 19.30
Skuespillerparret Pia Jondal og Waage Sandø spiller endnu en gang ægtepar på scenen, her i Strindbergs intense drama, som TEATER 2 og Nørregadeteatret sender på turné.
STÅ FAST
onsdag den 20. november 2019 kl. 19.30
Med Svend Brinkmanns STÅ FAST, fortolket af Kamilla Wargo Brekling, inviterer Det Kongelige Teater til en forestilling om at stå. Tag nej-hatten på, fyr din coach og gå en tur i skoven eller i teatret!
SALT
lørdag den 23. november 2019 kl. 16.00
Reumertvinder og teaterensemble Det Olske Orkester er kendt for sine eksperimenterende, fysiske teaterforestillinger og stiller her skarpt på tro, frisind og spirende nationalisme.
GOD JUL, CIRKELINE
onsdag den 27. november 2019 kl. 18.00
Hold en pause i forberedelserne og tag hele familien med i teatret. Hans-Henrik Leys dejlige og iørefaldende musik og Cirkeline sørger for julestemningen.
SELVTÆGT
mandag den 2. december 2019 kl. 19.30
Teater Momentum, Teatret St.tv. og holdet bag høstede stor ros for denne forestilling, som både er ustyrligt morsom, ryster, rører og giver stof til eftertanke.
SCENER FRA ET ÆGTESKAB
tirsdag den 14. januar 2020 kl. 19.30
Stine Stengade og Morten Kirkskov sætter i Bergmann-klassikeren lup på ægteskabets op- og nedture. I Det Kongelige Teaters opsætning – med turnépremiere i Vejle – er (køns)rollerne byttet om.
IKKE UDEN MIN MOR
mandag den 3. februar 2020 kl. 19.30
Et rørende portræt af mødre og døtre i tre generationer, så tag din mor, datter og veninde under armen til Dansk/Dansks og Sandra Yi Sencindivers forestilling med, for og om kvinder.
DOPPLER
mandag den 24. februar 2020 kl. 19.30
Teater Next med ny dramatisering af den lune og underfundige norske kultklassiker om livets værdier, Doppler af Erlend Loe.
MODNE DAMER I MORGENKÅBE
søndag den 1. marts 2020 kl. 16.00
Pernille Schrøder, Ann Hjort og Sofie Stougaard i Landsteatrets festlige og eftertænksomme lystspil om tilværelsen, når den værste ungdom er overstået.
ERHARD mod monopolet
torsdag den 5. marts 2020 kl. 19.30
Mungo Park genopliver dramaet mellem det farverige folketingsmedlem og borgmester i Gladsaxe, Erhard Jacobsen og ”de røde lejesvende” i Danmarks Radio.
2 PÅ TUR
lørdag den 4. april 2020 kl. 19.30
Peter Schrøder, Kurt Ravn, Paw Henriksen og Kristine Yde i Folketeatrets morsomme og rørende komedie om en afskedstur med manér.