UngtTeaterVejle

Danse- og dramaworkshops

I forbindelse med udvalgte forestillinger arrangerer vi samme dag spændende workshops i samarbejde med producent og lokale uddannelsesinstitutioner. Typisk kommer I til at arbejde med elementer af koreografien i forestillingerne eller med relevante skuespilværktøjer sammen med de professionelle dansere og skuespillere.

Foreløbig har vi aftaler om danseworkshops i forbindelse med PANIC DAY, ELSKER DIG FOR EVIGT og KRASH & CHOPIN DANSER og om dramaworkshops samme dag som HVORFOR SNAKKER VI IKKE OM MIG? og DEN LILLE PRINS.

Måske bliver der senere mulighed for individuel tilmelding, men frem til september kan du skrive til os på kontakt@vejleegnensteaterforening.dk, hvis din skole, klasse eller dit danse- eller dramahold er interesseret.

I er velkomne til at forespørge på andre forestillinger også, så undersøger vi mulighederne.