UngtTeaterVejle

Danse- og dramaworkshops

I forbindelse med udvalgte forestillinger arrangerer vi samme dag spændende workshops i samarbejde med producent og lokale uddannelsesinstitutioner. Typisk kommer I til at arbejde med elementer af koreografien i forestillingerne eller med relevante skuespilværktøjer sammen med de professionelle dansere og skuespillere.

Foreløbig har vi aftaler om danseworkshops i forbindelse med JUMP, NATTERGALEN og A SPACE IN THE DARK, og om dramaworkshops i forbindelse med GOD JUL, CIRKELINE og DOPPLER.

Måske bliver der senere mulighed for individuel tilmelding, men frem til september kan du skrive til os på kontakt@vejleegnensteaterforening.dk, hvis din skole, klasse eller dit danse- eller dramahold er interesseret.

I er velkomne til at forespørge på andre forestillinger også, så undersøger vi mulighederne.