Forestillinger

Genre
MODNE DAMER I MORGENKÅBE
søndag den 1. marts 2020 kl. 16.00
Pernille Schrøder, Ann Hjort og Sofie Stougaard i Landsteatrets festlige og eftertænksomme lystspil om tilværelsen, når den værste ungdom er overstået.
A SPACE IN THE DARK
tirsdag den 3. marts 2020 kl. 19.30
Som en hyldest til livet og med udgangspunkt i sange af David Bowie har Black Box Dance Company skabt en helt særlig musikdramatisk danseforestilling.
ERHARD mod monopolet
torsdag den 5. marts 2020 kl. 19.30
Mungo Park genopliver dramaet mellem det farverige folketingsmedlem og borgmester i Gladsaxe, Erhard Jacobsen og ”de røde lejesvende” i Danmarks Radio.
COSí FAN TUTTE
torsdag den 19. marts 2020 kl. 19.30
Det Kongelige Teater og Aalborg Symfoniorkester med Mozarts operahit og forviklingsfarce iscenesat af det engelske operaikon, Tim Albery.
ELVERHØJ – men tonen er lav
fredag den 27. marts 2020 kl. 19.30
Festlige Figaros serverer Danmarkshistorie med et stænk Monty Python, en knivspids opera, lidt operette og en sjat musical – en rablende gal og vanvittig sjov cocktail.
UPROAR! – en flugt ud af tiden
mandag den 30. marts 2020 kl. 19.30
Livingstones Kabinet er én af UngtTeaterVejles favoritter. Efter THE EINSTEIN OF SEX, vil de nu gennem vrøvledigte, vild musik, fantasi og poesi skabe et modtryk til tidens sære politiske kræfter.
Genre
Bortførelsen fra Seraillet
onsdag den 1. april 2020 kl. 19.30
Med Sønderjyllands Symfoniorkester præsenterer Theater Münster og Den Jyske Opera i samarbejde én af Mozarts mest populære operaer om kærlighed og had.
2 PÅ TUR
lørdag den 4. april 2020 kl. 19.30
Peter Schrøder, Kurt Ravn, Paw Henriksen og Kristine Yde i Folketeatrets morsomme og rørende komedie om en afskedstur med manér.
DEN GRØNLANDSKE MAND
tirsdag den 14. april 2020 kl. 19.30
En forestilling til og om den grønlandske mand. Om hans drømme, kærlighed, liv, længsler, seksualitet, glæder og sorger. En forestilling, der er bygget på virkelige historier fra manden selv.