Forestillinger

Måneder
Julesang & Messingklang
tirsdag den 17. december 2019 kl. 19.30
Vejle skal for anden gang opleve den sceniske julekoncert med Den Jyske Operas kor og Prinsens Musikkorps.
NYTÅRSKONCERT
lørdag den 11. januar 2020 kl. 16.00
Sønderjyllands Symfoniorkester med sopranen Gitta-Maria Sjöberg og tenoren Niels Jørgen Riis byder det nye år velkommen.
SCENER FRA ET ÆGTESKAB
tirsdag den 14. januar 2020 kl. 19.30
Stine Stengade og Morten Kirkskov sætter i Bergmann-klassikeren lup på ægteskabets op- og nedture. I Det Kongelige Teaters opsætning – med turnépremiere i Vejle – er (køns)rollerne byttet om.
ROST TIL SKYERNE
mandag den 27. januar 2020 kl. 19.30
Comedy, koncert, musical, monolog. Oplev en morsom aften med troubadouren og musikeren Per Worms leg med genrerne. Holbæk Teater og Thy Teater.
IKKE UDEN MIN MOR
mandag den 3. februar 2020 kl. 19.30
Et rørende portræt af mødre og døtre i tre generationer, så tag din mor, datter og veninde under armen til Dansk/Dansks og Sandra Yi Sencindivers forestilling med, for og om kvinder.
NOSTALGI ER IKKE HVAD DET HAR VÆRET
onsdag den 5. februar 2020 kl. 19.30
Eddie Skollers 50 års jubilæumsforestilling begejstrede publikum og anmeldere. Nu sender Café Liva nostalgien på turné med en lille ny sang hist og pist.
NATTERGALEN
torsdag den 6. februar 2020 kl. 19.30
Med inspiration fra H.C. Andersen og Oscar Wilde en dobbeltforestilling fra Dansk Danseteater med koreografi af brasilianske Pereira (sidste sæsons KRASH) og Kloborg.
DON JUAN
torsdag den 20. februar 2020 kl. 19.30
Mozarts opera om den skruppelløse kvindebedårer Don Juan som operafortælling fra Den Fynske Opera og Operakompagniet Nontardar.
DOPPLER
mandag den 24. februar 2020 kl. 19.30
Teater Next med ny dramatisering af den lune og underfundige norske kultklassiker om livets værdier, Doppler af Erlend Loe.
SKATTEØEN
onsdag den 26. februar 2020 kl. 18.00 torsdag den 27. februar 2020 kl. 18.00
Hvert 5. år inviterer Folketeatret os med til Skatteøen til tonerne af Sebastians udødelige musik. 16 medvirkende er klar med Ostesangen, Hispaniola og Fuld af nattens Stjerner til hele familien.
MODNE DAMER I MORGENKÅBE
søndag den 1. marts 2020 kl. 16.00
Pernille Schrøder, Ann Hjort og Sofie Stougaard i Landsteatrets festlige og eftertænksomme lystspil om tilværelsen, når den værste ungdom er overstået.
A SPACE IN THE DARK
tirsdag den 3. marts 2020 kl. 19.30
Som en hyldest til livet og med udgangspunkt i sange af David Bowie har Black Box Dance Company skabt en helt særlig musikdramatisk danseforestilling.
ERHARD mod monopolet
torsdag den 5. marts 2020 kl. 19.30
Mungo Park genopliver dramaet mellem det farverige folketingsmedlem og borgmester i Gladsaxe, Erhard Jacobsen og ”de røde lejesvende” i Danmarks Radio.
COSí FAN TUTTE
torsdag den 19. marts 2020 kl. 19.30
Det Kongelige Teater og Aalborg Symfoniorkester med Mozarts operahit og forviklingsfarce iscenesat af det engelske operaikon, Tim Albery.
ELVERHØJ – men tonen er lav
fredag den 27. marts 2020 kl. 19.30
Festlige Figaros serverer Danmarkshistorie med et stænk Monty Python, en knivspids opera, lidt operette og en sjat musical – en rablende gal og vanvittig sjov cocktail.
UPROAR! – en flugt ud af tiden
mandag den 30. marts 2020 kl. 19.30
Livingstones Kabinet er én af UngtTeaterVejles favoritter. Efter THE EINSTEIN OF SEX, vil de nu gennem vrøvledigte, vild musik, fantasi og poesi skabe et modtryk til tidens sære politiske kræfter.
Bortførelsen fra Seraillet
onsdag den 1. april 2020 kl. 19.30
Med Sønderjyllands Symfoniorkester præsenterer Theater Münster og Den Jyske Opera i samarbejde én af Mozarts mest populære operaer om kærlighed og had.
2 PÅ TUR
lørdag den 4. april 2020 kl. 19.30
Peter Schrøder, Kurt Ravn, Paw Henriksen og Kristine Yde i Folketeatrets morsomme og rørende komedie om en afskedstur med manér.
DEN GRØNLANDSKE MAND
tirsdag den 14. april 2020 kl. 19.30
En forestilling til og om den grønlandske mand. Om hans drømme, kærlighed, liv, længsler, seksualitet, glæder og sorger. En forestilling, der er bygget på virkelige historier fra manden selv.