Forestillinger

UNGT TEATER VEJLE

UngtTeaterVejle er en gruppe unge teaterentusiaster, der brænder for at dele teaterkærligheden med andre unge. Vi har udvalgt disse særligt oplagte forestillinger til netop vores målgruppe.

Er du under 25 år, kan du altid til en billetpris fra 75 kr. spare 120-150 kr. på løssalgsprisen til alle Vejleegnens Teaterforenings forestillinger.

I FAMILIEN
onsdag den 25. april 2018 kl. 19.30
Et oprør ulmer i Svalegangens overgearede generationskomedie, og langsomt krakelerer julefreden
HVORFOR snakker vi ikke om MIG?
torsdag den 13. september 2018 kl. 19.30
FLÆS og Teatret ved Sorte Hests satiriske fortælling om sociale medier og kvinden der ved alt og får dig til at reflektere, genoverveje, krumme tæer, håbe og ikke mindst SKRALDGRINE.
PANIC DAY
onsdag den 26. september 2018 kl. 19.30
Uppercut Danseteater skaber forestillinger i et krydsfelt mellem moderne dans, breakdance og teater. Fortællingerne serveres med et glimt i øjet og med det urbane udtryk i hele kroppen.
DRENGEN DER VILLE VÆRE VÆGTLØS
mandag den 8. oktober 2018 kl. 19.30
Folketeatret med ny dansk dramatik af den Reumert-nominerede Thomas Markmann – en fortælling om drømme og virkelighed i det, vi kalder for Udkantsdanmark.
DEN LILLE PRINS
onsdag den 10. oktober 2018 kl. 18.00
Tag hele familien i hænderne og se en af verdenslitteraturens mest elskede historier omsat til teater med masser af sang, musik og humor i Teater Nexts opsætning.
GROUNDED
mandag den 22. oktober 2018 kl. 19.30
Vi mærker suset, når Teatret Svalegangen tager os med ind i cockpittet på en ubemandet Reaperdrone i et råt psykodrama om moderne krigsførelse.
THE EINSTEIN OF SEX
tirsdag den 23. oktober 2018 kl. 19.30
Denne episke kabaret fra Livingstones Kabinet er en helt særlig og original musikforestilling – et smukt poetisk og flabet stykke om retten til at elske dem man vil.
PRÆSIDENTINDERNE
torsdag den 25. oktober 2018 kl. 19.30
Kirsten Olesen, Karen-Lise Mynster og Stine Schrøder Jensen folder sig ud i et intenst, modbydeligt og vanvittig morsomt stykke fra Det Kongelige Teater – komediedrama for fuld udblæsning.
JOB – et enkelt menneske
tirsdag den 30. oktober 2018 kl. 19.30
Den Reumertvindende skuespiller Ina-Miriam Rosenbaum spiller samtlige roller i det farverige persongalleri akkompagneret til klezmermusik af duoen Singh & Goldschmidt.
HAABET
onsdag den 14. november 2018 kl. 19.30
Tankevækkende, spændende og barsk historie, baseret på Mich Vraas roman af samme navn og fortalt af danske og udenlandske kunstnere fra Teatret Møllen.
UDVANDRERNE
mandag den 10. december 2018 kl. 19.30
Samarbejdsforestilling mellem danskdansk, Helsingør Teater og Baltoppen Live fortæller knusende skæbneberetninger med ord, sang og musik.
ALT for verden
onsdag den 23. januar 2019 kl. 19.30
Camilla Marienhof giver den gas med dans og akrobatiske udskejelser i humoristisk hybrid mellem standup og komedie med mening og indhold. Helt igennem samtidsaktuel og relevant forestilling for os alle.
ELSKER DIG FOR EVIGT
torsdag den 21. februar 2019 kl. 19.30
Musikhuset Aarhus og Black Box Dance Company har i samarbejde skabt denne forrygende danseforestilling som bygger på Susanne Biers prisbelønnede film. Pernille Rosendahl synger live på scenen.
KUNSTEN AT DØ
lørdag den 2. marts 2019 kl. 16.00
I sin Reumert-nominerede forestilling er Paolo Nani sekunderet af BLAM-ekvilibristen Kristján Ingimarsson. Humor og gråd kombineres i et tema, som alle må se i øjnene, men som ingen ønsker at se: DØDEN.
KING LEAR
tirsdag den 5. marts 2019 kl. 19.30
Shakespeares kendte klassiker fortolkes med humor, leg, alvor og musik af kun to personer i samarbejdsforestilling mellem Teatret Møllen og Teatret v. Hans Rønne.
KRASH & CHOPIN DANSER
torsdag den 7. marts 2019 kl. 19.30
Med Rushtons poesi og Pereiras brasilianske vildskab tager Dansk Danseteaters dobbeltforestilling afsæt i to vidt forskellige musiktraditioner.
DET BEDSTE FOR DANMARK – CoryDONG
tirsdag den 23. april 2019 kl. 19.30
Efter SKATTESAGENS HELTE er Ina-Miriam Rosenbaum og Off Off/Production klar med ny forestilling i ”Projekt GLEMMEBOGEN” – teater om sager på Christiansborg, som er på vej i vores kollektive glemmebog.