Så nemt køber du

C-pris tilbud

SPAR OP TIL 225 KR. PR. BILLET
Vejleegnens Teaterforening er nu klar med årets nytårstilbud til både nye og nuværende abonnenter.

De hurtigste får mest for pengene

C-pris-tilbud er de bedste pladser til laveste abonnementspris. Det nemmeste er at købe online her på siden. Så kan du se alle pladser til hver forestilling og frit vælge ledige X-, A- eller B-pladser. Du kan dog også downloade skema her, printe og udfylde det og sende eller aflevere det til Vejle Musikteater, så sørger vi for, du får de bedste ledige pladser.

Nuværende abonnenter kan købe billet til én eller flere forestillinger - nye abonnenter skal købe til mindst 3 forestillinger mod normalt 4.

Sådan gør du:

• For hver forestilling vælger du dine pladser og "lægger dem i kurven"
  • Vælg prisen C-pris-tilbud
  • Hvis du allerede er abonnent og er logget ind på den profil, dit abonnement er oprettet på, kan du afslutte købet med blot en enkelt forestiling i kurven.
  • Hvis du ikke er abonnent, skal du lægge mindst 3 forestillinger i kurven, før du kan afslutte købet med X-, A- eller B-pladser til C-pris. (Så er du ny abonnent og kan når som helst købe én eller flere forestillinger til C-pris.)

ELSKER DIG FOR EVIGT
torsdag den 21. februar 2019 kl. 19.30
Musikhuset Aarhus og Black Box Dance Company har i samarbejde skabt denne forrygende danseforestilling som bygger på Susanne Biers prisbelønnede film. Pernille Rosendahl synger live på scenen.
LIVET – hvor svært ka’ det være?
onsdag den 27. februar 2019 kl. 19.30
Revystjernerne Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard i en humoristisk og poetisk leg med tid afspejlet i et livslangt venskab i Folketeatrets og Aarhus Teaters komedie om livet fortalt bagfra.
KUNSTEN AT DØ
lørdag den 2. marts 2019 kl. 16.00
I sin Reumert-nominerede forestilling er Paolo Nani sekunderet af BLAM-ekvilibristen Kristján Ingimarsson. Humor og gråd kombineres i et tema, som alle må se i øjnene, men som ingen ønsker at se: DØDEN.
KRASH & CHOPIN DANSER
torsdag den 7. marts 2019 kl. 19.30
Med Rushtons poesi og Pereiras brasilianske vildskab tager Dansk Danseteaters dobbeltforestilling afsæt i to vidt forskellige musiktraditioner.
BERUSELSE
torsdag den 14. marts 2019 kl. 19.30
Team Teatret og Teater St.tv. har produceret en forestilling, der viser, hvor svært det er at bryde et tabu, som har taget bo i krop og sjæl.
SIGURDS DANMARKSHISTORIE
tirsdag den 19. marts 2019 kl. 18.00
I Sigurd Barretts vanlige humoristiske fortællestil og med masser af musik og sangnumre føres børn og voksne gennem hele vores forunderlige fælles historie.
DÆMONER
fredag den 22. marts 2019 kl. 19.30
Mungo Park Kolding med dybt aktuel Lars Norén-klassiker med en politisk, samfundskritisk vinkel på parforholdets krise.
TVIND ”The Musical”
onsdag den 27. marts 2019 kl. 19.30
Ny dansk dramatik – for fuld musik – af Reumertvinder Andreas Garfield. Teater V’s forestilling er en fortælling fra en tid, hvor fællesskabet fyldte for meget, til en tid, hvor fællesskabet fylder for lidt.
MIXDOUBLE
mandag den 1. april 2019 kl. 19.30
Det Kongelige Teater med absurd og tragikomisk forestilling om ægteskab, venskab og – nej, det er ikke en aprilsnar – badminton! Dramatikeren er Reumert-nominerede Lærke Sanderhoff.
MARIA DE BUENOS AIRES
onsdag den 3. april 2019 kl. 21.00
torsdag den 4. april 2019 kl. 21.00
Kom med på en forførende og berusende rejse til Buenos Aires i en original blanding af opera og argentinsk tango instrueret af Den Jyske Operas nye chef Philipp Kochheim. Kurt Ravn er fortælleren.
KLEOPATRA
torsdag den 11. april 2019 kl. 19.30
Med Ennas umådeligt smukke opera åbner Den Jyske Opera og Odense Symfoniorkester for dansk musikhistories rigdomme. Oplev én af Danmarks fineste, men desværre oversete komponister.
DET BEDSTE FOR DANMARK – CoryDONG
tirsdag den 23. april 2019 kl. 19.30
Efter SKATTESAGENS HELTE er Ina-Miriam Rosenbaum og Off Off/Production klar med ny forestilling i ”Projekt GLEMMEBOGEN” – teater om sager på Christiansborg, som er på vej i vores kollektive glemmebog.